Villa Nokere

Villa Nokere

Prachtige villa in Nokere op meer dan 5ha!
9770 Kruisem

1.500 m²

51.674 m²

1989
5
4
Ja

239 kWh/m²

BESCHRIJVING

Prachtige imposante villa ontworpen door architect Viérin op unieke locatie te Nokere en in de nabijheid van de golf van Waregem! We betreden het domein van meer dan 5ha via de prachtige oprijlaan. Voor de woning is er een grote parking voorzien. Via de inkomhal betreden we de ingerichte bar met de eerste bijhorende zitruimte met open haard. Vervolgens is er een tweede lichtrijke leefruimte met een aangename bureauhoek die een prachtig uitzicht biedt op de volledig aangelegde Wirtz tuin. De naastgelegen eetplaats en volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek bieden een aangenaam ruimtegevoel door de grote raampartijen. Aansluitend aan de keuken is er een overdekt terras voorzien met een ingebouwde barbeque, perfect voor een mooie zomeravond!
Verder leidt de ruime hall ons naar de was- en strijkruimte die vervolgens ook toegang biedt tot de inpandige garage die plaats biedt voor maar liefst drie auto’s. 
De woning beschikt over vier ruime slaapkamers die telkens voorzien zijn van een eigen badkamer. Via de keuken betreden we de ruime kelder die verdeeld is in drie compartimenten, waaronder de technische ruimte, een wijnkelder en een handige bergruimte. 
De eerste verdieping van de woning kan nog volledig naar eigen wens worden ingericht. 
Het domein is ontworpen door landschapsarchitect Jacques Wirtz en is volledig aangelegd met twee terassen, prachtige bomen, een zwembad en waterpartijen. Verder beschikt het domein over nog twee volledig omheinde paardenweides met schuilhokken. Het interieur is ontwerpen door Axel Vervoort. Voor meer informatie of een bezoek, kan u ons contacteren op het nummer 0472 02 44 44 of via info@le-clair.be.

Neen

EPC

239kWh/m²

UC

20231214-0003073901-RES-1

EPC label

C

Omgevingsvergunning uitgereikt

Stedenbouwkundige bestemming

Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding

Voorkooprecht

Verkavelingsvergunning

Overstromingsgevoeligheid

P-score

G-score

Elektrische keuring beschikbaar

Erfgoed

Inventaris

Neen
agrarisch gebied
Neen
Neen
Neen
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
B
A
ja, niet conform
Wenst u documenten te ontvangen?

Geïnteresseerd?​

Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van uw droomwoning.