Villa Anzegem

Villa Anzegem

Sint-Elooistraat 2
8570 Anzegem

265 m²

€895.000

3
2
Neen

28 kWh/m²

BESCHRIJVING

Recent volledig afgewerkte villa van 2017 in een rustige buurt in Anzegem.  De locatie is fantastisch, eenerzijdig staat dit huis op een rustige plek, maar toch dicht bij alles wat je nodig hebt, zoals scholen, supermarkten en een slager. En met de snelweg op slechts 5 minuten afstand, ben je zo waar je maar wilt zijn.

De woning beschikt over een open keuken- en leefruimte die een prachtig uitzicht biedt op de tuin en het zwembad. In de leefruimte is  De keuken is voorzien van topapparatuur en kijkt uit op de mooie tuin en het zwembad. Voor wie thuis wil werken, is er een apart kantoor aan de voorkant van het huis.

De slaapkamers zijn gezellig en de hoofdslaapkamer heeft zelfs een eigen kleedkamer en badkamer met een bad, dubbele wastafel en douche. Buiten is er een recent aangelegde tuin, perfect om te ontspannen, en een chloorvrij zwembad voor ultiem plezier en verfrissing.

Met een handige carport en een zonnige ligging, is deze villa ontworpen voor gemak en comfort. Het is de perfecte mix van modern en gezellig, en het wacht op jou om het thuis te noemen.

Neen

EPC

28kWh/m²

UC

34002-G-2015_124/EP06860/A001/D01/SD001

EPC label

A

Omgevingsvergunning uitgereikt

Stedenbouwkundige bestemming

Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding

Voorkooprecht

Verkavelingsvergunning

Overstromingsgevoeligheid

P-score

G-score

Elektrische keuring beschikbaar

Erfgoed

Inventaris

Neen
Neen
Neen
Neen
Wenst u documenten te ontvangen?

Geïnteresseerd?​

Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van uw droomwoning.